JAK MŮŽETE POMOCI

Časem

Přímou pomocí při přípravě zásilek – podle potřeby se scházíme s ostatními dobrovolníky v Brně a v Praze.

Dary

Přijímáme zdravotnický materiál po předchozí domluvě (např. podpažní berle, invalidní vozíky).

Finančně

Příspěvky na zdravotnický materiál pro svěřence Misionářek lásky v Indii.

Osvětou

Rozdávání letáčků o této pomoci. Vyvěšení naší prosby o poskytnutí daru podpažních berlí, chodítek, invalidních vozíků. Nabídkou naší přednášky o životě a díle svaté Matky Terezy.

Jak s námi můžete spolupracovat při záchraně opuštěných a bezbranných?

Přímou pomocí při přípravě zásilek

Praha – V Praze se scházíme v nepravidelných intervalech za účelem přípravy zásilek do Indie. Příprava zásilek se pak skládá zejména z balení gázy, obvazů, berlí, chodítek aj. Pro další konkrétní informace o termínech setkání a možnosti zapojení se do naší činnosti můžete volat na číslo 734 862 503.

BrnoV Brně na adrese Elišky Krásnohorské č. 59 se připravují darované podpažní berle, francouzské hole, vozíky pro nechodící pacienty aj. kompenzační pomůcky. Příprava spočívá v čistění, kompletování, výměně gumových nástavců, přenastavení a přešroubování délky, aby pomůcka zabrala co nejméně místa v zásilce, číslování, balení, evidence. Pracovní schůzky po telefonické domluvě na čísle 739 390 479.

Finančními dary

Děkujeme, že s námi chcete pomáhat. Finanční příspěvky prosím zasílejte na číslo účtu. Pokud máte jakékoliv otázky, tak nás neváhejte zkontaktovat. Číslo misijního účtu veřejné sbírky je: 2028 869 399/0800. Více informaci zde.

Věcnými dary

Zdravotnický materiál přijímáme po předchozí domluvě. Například obvazy, gázu, vatu, injekční jehly a stříkačky, infuzní soupravy, léky a léčiva, vitamíny, hroznový cukr Glukopur, dezinfekci do ran, invalidní vozíky, podpažní berle, francouzské hole, kojenecké lahve, atd. Kontaktuje nás prosím o více informací.

Osvěta

Budeme vděčni za sdílení informací o činnosti Misionářek lásky a související práci Nadace sv. Františka z Assisi a rádi Vám za tímto účelem poskytneme letáky nebo prospekty na Vaše nástěnky či k dalšímu šíření v tištěné či elektronické formě.

ZMĚŇ NĚKOMU DNES ŽIVOT

Změnit život netrvá dlouho, kontaktujte nás a zapojte se do našich projektů.

POMOZTE
DARUJTE